Skeitti- ja pumptrack -puiston suunnittelun kuntalaiskysely

Skeitti- ja pumptrack -puiston suunnittelun kuntalaiskysely

Skeitti- ja pumptrack -puiston suunnittelun kuntalaiskysely

Paltamon kunta on suunnittelemassa skeitti- tai pumptrack -puiston rakentamista. Pumptrack on asfalttipintainen kummuista ja kaarteista sekä fly outeista rakennettu rata, jota voi käyttää polkupyörällä, temppupotkulaudalla, skeittilaudalla ja rullaluistimilla. Skeittipuisto on erilaisista betoni-, teräs- ja luonnonkiviobjekteista koostuva alue, jonka tasainen osuus on yleensä betonia tai asfalttia, myös näiden yhdistäminen on mahdollista. Skeittiparkkia voi käyttää skeittilaudan lisäksi temppupotkulaudalla, BMX- temppupyörällä ja rullaluistimilla.

Puiston suunnittelu on käynnistymässä ja osana suunnittelua kysytään kuntalaisten, harrastajien ja alueen muiden toimijoiden mielipiteitä puiston tarpeellisuudesta, sijainnista ja sisällöstä kyselylomakkeen avulla.
Kyselyn tuloksia hyödynnetään suunnitelman tekemisessä. Vastaamalla kysymyksiin voit siis vaikuttaa oman puistosi suunnitteluun. Suunnittelu toteutetaan vuonna 2024. Hankkeen toteutus on riippuvainen kuntarahoituksesta ja haettavasta hankerahoituksesta. 

Vastaamaan pääset TÄÄLTÄ. Kysely on auki 17.6.2024 saakka. 

Kiitos vastauksistanne!

 

Takaisin uutisiin