Haemme koulunkäynninohjaajaa

Haemme koulunkäynninohjaajaa

Haemme koulunkäynninohjaajaa

Haemme Kontiomäen koululle määräaikaista koulunkäynninohjaajaa 28.10.2024-31.5.2025. Kontiomäen koulu sijaitsee 5-tien varrella hyvien liikenneyhteyksien ja etäisyyksien päässä (Paltamon kirkonkylä 19 km, Kajaani 25 km, Sotkamo 35 km, Vuokatti 25 km). Kontiomäen koulu on 4-opettajainen alakoulu. Henkilöstöömme kuuluu lisäksi ap-/ip-nuoriso-ohjaaja. Lisäksi koulullamme on käytössä kuraattorin, koulupsykologin ja kouluterveydenhoitajan palvelut. Koulurakennus on terve, hyvässä kunnossa pidetty kivikoulu. Koulumme on varustettu uusimmalla ict-tekniikalla.

Työnkuvaan kuuluu vuosiluokkien 1. - 6. luokkaohjausta, yksilöohjausta sekä aamu- ja iltapäivätoiminnassa ohjaajana toimimista. Edellytämme kykyä toimia keskustelevan ja avoimen työyhteisön jäsenenä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteisötaitoja sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavissa tehtävissä. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn mukavassa työyhteisössä.

Kelpoisuusehdot määräytyvä asetuksen opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista nro 986/1998 mukaisesti. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on 3 kuukautta.Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostausta sekä todistus huumausainetestistä 30 päivän kuluessa saatuaan tiedon valintapäätöksestä.

Hakemukset tulee toimittaa Kuntarekryn kautta ma 21.10. klo 14 mennessä. Hakuilmoitus löytyy TÄÄLTÄ. Haastattelut järjestetään viikolla 43. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja:

Rehtori Kati Tyni, kati.tyni@paltamo.fi, 040 832 4480
Sivistysjohtaja Helena Hynynen, helena.hynynen@paltamo.fi, 044 288 5400

Takaisin uutisiin